Zlaté masky #goldpower


Rada experimentujem a tak som sa rozhodla tentokrát otestovať ZLATÉ masky na tvár. Vyskúšala som masku na celú tvár, mini masku pod oči, na nos aj na pery. Najprv vysvetlím aké majú masky zloženie a aký efekt majú dosiahnuť. Či, svoj účel skutočne splnili, sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.


Čo  sľubujú?  👀
Masky majú pôsobiť vďaka nano časticiam zlata na omladenie pleti. Majú aktivovať mikrocirkuláciu a obnovovať kožné bunky. Maska napomáha pri zadržiavaní vlhkosti v bunkách aby sme mali pleť hydratovanú.

Sľub splnený!!! ✋
Síce mám len 20 a necítim žeby moja pleť potrebovala práve omladenie, alebo redukciu vrások (našťastie). Ale pleť po aplikácii masky pôsobila “vypnuto”. Nato, aby som zhodnotila aj omladzujúce účinky masiek a ich pôsobenie na vrásky, aplikovala som masku mamine a bola nadmieru spokojná.

Materiál? Zloženie? 👀
Maska pôsobí hydratujúco hneď pri prvom kontakte. Je zabalená v obale s vodou, vďaka ktorej je maska dostatočne nasiaknutá na použitie. Po priložení na tvár, pôsobí jemne chladivým efektom. Najprv som sa bála, že nebude držať, alebo sa bude trhať. Opak bol pravdou. Maska je síce z jemného materiálu, ale drží perfektne.
Maska na oči obsahuje častice 24-karátového zlata,  kyselinu hyalurónovú, kolagén, vitamín E, silikónový olej rozpustný vo vode. 


Aplikácia  👐
Je jednoduchá, masku vytiahnete z obalu a aplikujete na miesta vami určené. Samozrejme aplikujeme na vyčistenú pleť! Maska sa pri prvom použití aplikuje 3x za týždeň, v ďalších týždňoch maximálne 1x až 2x.  Ja som si masku nechala pôsobiť cca 20 minúť.

Zmiznú vačky pod očami? 👀
-nezmiznú. Maska- vačky a čierne kruhy pod očami síce redukuje, ale nečakajte zázrak hneď po prvej aplikácii. Vzhľadom k faktu, že chodím veľmi neskoro spať, som práve tento efekt potrebovala a ako vyššie spomínam vačky NEZMIZNÚ, ale je ich podstatne menej vidieť a nevyzerám tak unaveno. Takže ako prvá pomoc hovorím ÁNO!

Pery a nos  👃 👄
Pery po použití masky boli pevnejšie a plnšie. Efekt trval síce sotva hodinu ale aspoň niečo. Boli určite viacej hydratované ako obvykle pri používaní balzamov. Čo sa týka nosu som nespozorovala žiadne špeciálne účinky, ani zbavenia sa drobných nečistôt.


Cena? € € € 
Maska na tvár 6,40€ 1ks
Zlatá maska pod oči 2,99€ 1balenie
Zlatá maska na nos 1,99€ 1ks
Zlatá maska na pery 1,50€ 1ks


***Masky som si objednávala z rôznych stránok, ktoré už si presne nepamätám, ale po zadaní “zlatá maska na tvár” do googlu nájdete rôzne odkazy***

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tak toto vyzerá božský. Tie obaly sú úplne krásne :) zlatú farby síce nemám rada ale toto ma dostalo. Ja by som rada.vyskusala masku na pery :) to som ešte nemala a musí to byť zaujímavé

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú super, plávajú akoby vo vode, takže nepríde ani k vyschnutiu a za tú cenu sa určite oplatí vyskúšať! :-)

      Odstrániť
  2. To vůbec neznám :O. Ale vypadá to skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa o nich dozvedela nedávno a milo prekvapili!

      Odstrániť
  3. Vyzera to zaujimavo, pod oci by sa mi taka celkom zisla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie pod oči sú veľmi dobré hlavne po ťažkej noci ich vždy veľmi ocením :-)

      Odstrániť
  4. Vypadá to skvěle, asi vyzkouším:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť