Zaujmi perami už z diaľky! #lipstick

Rúže. Každá z nás má minimálne jeden pohodený vo všetkých svojich kabelkách. Ktoré nám zato skutočne stoja, a ktoré sú len zberateľskými kúskami? 

KAILIJUMEI 
Hydratujúce rúže s kvietkom! Značka Kailijumei tentokrát nestavila na klasiku a obohatila rúže o živé kvety! 🌸Na trhu je veľmi veľa možností, čím zaujať ženské oko. Žiadnej pozornosti zaručene neunikol  "rúž s kvetom" ktorý zaujme nielen kvietkom, ktorý pôsobí naozaj veľmi esteticky, žensky, ale najmä vlastnosťou. Rúž po nanesení mení farbu podľa teploty! Odtiene sú 4 : Minutemaid, Flame red, Barbie doll a Dream purple.  Každý z nich obsahuje malý kvietok vo vnútri. Ja mám Dream purple s fialovým kvetom.  Rúže obsahujú olivový a levanduľový olej (hydratujú, regenerujú a dodávajú pevnosť), kakaové maslo (posilňuje pery) a olej z hroznových jadierok, ktoré nám zabezpečia pružnosť a jemnosť pier. Veľmi ma prekvapilo, že po natretí rúžu na pery pôsobili veľmi jemne a navečer sa farba skutočne zmenila (z bledulinkej ružovej na sýtejšiu až cyklaménovú čo bolo zrejme spôsobené teplotou vonku )! Veľkým plusom je zrkadielko na obale, ktoré budete mať vždy s rúžom po ruke. Rúž nevydrží celý deň, po konzumovaní nápojov sa zmyl veľmi rýchlo.  Pre porovnanie som sa rozhodla zakúpiť si „rovnaký“ rúž aj z ebay-u. Rúž stál 3,49€ a síce nie je balený v krabičke, nemá ani zrkadielko dokonca v rúži sa nenachádzajú ani jemné zlaté trblietky, rúž má rovnaké vlastnosti ako ten „pravý“ za 18€ z Notina.

KYLIE JENNER
Zmatňujúce rúže od Kardashianky Jenner spôsobili mierny ošiaľ . Nie sú v balení klasických rúžov, pripomínajú skôr lesky na pery.  Odtieňov je veľa preto ich nebudem všetky rozpisovať.  Väčšinou sa dajú kúpiť v sete s ceruzkou na pery, ale tie nemám vo zvyku používať tak som siahla len po samotnom rúži. Objednávala mi ho kamoška z nejakej zahraničnej kozmetickej stránky kde stál vtedy niečo okolo 25€. Odtieň Posie K(tmavo ružový). Rúž sa super nanáša a zmatnie v priebehu minútu. Vydrží celý večer, neotláča sa- takže žiadne odtlačky na pohároch! Pery vyzerajú byť plnšie a väčšie. Samozrejme s novou značkou prichádza znovu plná rada napodobenín týchto rúžov a tak som sa o5 rozhodla kúpiť takýto rúž cez ebay. Tentoraz som sa rozhodla pre odtieň Dolce K(hnedý). Žiaľ, ma napodobenina skôr sklamala ako milo prekvapila. Síce obal je takmer na nerozpoznanie, kvalita samotného rúžu už nie je taká nerozoznateľná. Rúž príšerne lepí pery a akoby sa začal po určitom čase zošúchavať. Mne teda táto replika moc nesadla.

AVON 
Pri Avon kozmetike máme dve skupinky žien. Tie, ktoré ho chvália kade chodia a skupinku žien, ktoré „pohŕdajú “ touto kozmetikou. Rozhodla som sa spraviť si vlastný názor a radím sa určite k tým pozitívnejším odozvám. Rúže od Avonu sú za prijateľnú sumu, ktorú si už presne nepamätám ale zdá sa mi že nad 5€ nestáli (1ks).  Mňa oslovili fixové rúže v odtieňoch coralstrawberry. Vďaka fixke sa sa nimi perfektne obťahujú obrysy pier a stred pier sa veľmi ľahko vypĺňa. Rúže sa neodtláčajú, vydržia pomerne dlho. Coral je v slabunko ružovej, ktorá perám skôr dodá nádych prirodzených zdravých pier ako veľké zvýraznenie. Zato druhý rúž s odtieňom strawberry, pery krásne zvýrazní do bordovej farby ktorú vidieť už z diaľky. Mňa si Avon rúžami určite získal.

Trio MAC, COLLISTAR a ORIFLAME
Tieto 3 rúže som si zaradila do jednej kategórie len vďaka ich schopnosti pery veľmi jemne obohatiť o lesk, bez zbytočného zvýrazňovania a sýtej farbe. MAC som dostala k narodeninám od kamarátky tak mi prišlo neslušné sa pýtať či je orignálny, alebo nie, ale podľa kvality by som skôr povedala, že nie. Napriek tomu pery nedráždi a pekne sa leskne, vôbec nefarbí aj keď vyzerá, že po nanesení bude farba pier ružová. COLLISTAR s perleťovým nádychom mám z Fann parfumérie stál  28€ a nemenila by som ho za nič na svete. Krásne vonia, mám ho už asi pól roka a pery sú jemne lesklé. Bledulinký rúž z Oriflamu som taktiež dostala. Má takú jemnú babypink farbu, ktorú skoro nie je vidieť, ale na slniečku sa krásne leskne. Toto trio by som skôr zaradila do kategórie lesky ako rúže.

ORIFLAME, GOSH
Rúž od Oriflamu a Gosh. Týmto rúžom som moc pozornosť venovať nechcela, ale predsa len. Sýto červenú rúž z Oriflamu za cenu 4€ skutočne stál. Žiaľ v tom horšom slova zmysle. Lepí, farba sa rýchlo stratí a pre mňa príliš červený. Druhým a zároveň posledným rúžom je perleťovo ružový rúž od značky Gosh, ktorá sa až po tento prípravok vždy milo prekvapila. Rúž stále 16€, alebo skôr nestal za 16€. Farba je príliš sýta, perličky sú síce veľmi pekné, ale krajšie by ukázali na menej ružovej ako je táto. Rúž sa veľmi drobí a jedinou výhodou je jeho vysúvateľnosť.


💄Máte skúsenosti s rúžmi z príspevku? Rada si ich prečítam v komentároch💄 

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Na tie Kylie Jenner rúže sa chystám neuveriteľne dlho, len sa ťažko zháňajú a ešte stále nie som rozhodnutá, či mi to stojí za tú cenu. I keď ako sa poznám, tak nakoniec s minimálne jedným odtieňom skončím...

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skús cez oficialnu Kylie(nu) stránku, máva aj také "akcie" free shipping takže nezaplatíš aspoň za poštovné majland:-)

      Odstrániť
  2. Mam od avon ruze aj kailijumei a du velmi fajn :), len mi tak ako vsetky vysusuju pery. Ale nevysudujuci som zatial nenasla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Collistar nevysušuje je skôr taký mastný len teda nie každé je na tie trblietavé rúže

      Odstrániť
  3. tie fixky od Avon sú super :) ja ich mám veľmi rada...a Oriflame všeobecne máva skôr také balzámové rúže, kde výdrž nie je dlhá
    ďakujem ti za zanechaný komentár na mojom blogu, vďaka ktorému som našla tvoj blog :) pridávam sa aj k odberu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pri tých fixkách určite platí za málo peňazí veľa muziky lebo sú super! :) ďakujem aj ja odoberám:))

      Odstrániť
  4. Mne Avon rúže sedia, taktiež Oriflame. :) Chcela by som skúsiť Kylie lip kit, vyzerá naozaj lákavo.
    Blog máš krásny, pridávam sa k odverateľom. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super tipy. Škoda jen, že mam doma kupu rtěnek, které jsem se rozhodla nejdříve všechny spotřebovat a pak si kupovat nové. Moc se mi líbí ta první rtěnka. Akorát je tak krásná, že by mi jí bylo líto používat :D :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kiežby som si vedela uvedomiť toto aj ja a prestala kupovať veci ktorých mám veľa :-D

    OdpovedaťOdstrániť