Tenisky ako doplnok #sneakercollection

Rovnako ako príroda vymieňa "zimnú pokrývku" za tú jarnú, ja zazimovávam všetky svoje čižmy (s výnimkou na tie kotníkové 👠) a vymieňam ich za tenisky! V teniskách sa cítim najpohodlnejšie, tak preto sa v mojom šatníku zatúlajú topánky na vyššom podpätku len zriedka.

Rozhodla som sa zaradiť sem len niekoľko párov tenisiek, ktoré sú mojimi najobľúbenejšími. Snažila som sa vynechať tenisky, ktoré majú takmer všetci 😁 (adidas nmd, nike huarache, nike air max 90, converse...) Na konci príspevku nájdete aj video 📹

1. GUESS wedge sneaker
Tieto tenisky mám z Euroveii z Guessu, kúpila som si ich úplne náhodne pri kupovaní kabelky (veď to poznáte😃)Sú s vyvýšenou pätou, takže zaručia pár cm navyše 🙌. Vpredu sú zdobené malými kamienkami a po bokoch je vyšitý znak.


2. Nike Air Max Thea
Klasické Air Max pozná a má rád každý. Mňa však viacej oslovili AirMax Thea hlavne kvôli tvaru, ktorý sa k špičke tenisky akoby "zužoval". Farebene som túto kombináciu ešte zatiaľ nikomu nevidela tak mi prišli celkom originálne

3. Lacoste Carnaby Evo
Lacostky mi vždy prišli ako taká elegantnejšia forma bežných tenisiek, takže prečo si ich nezaradiť medzi obľúbené? 💬 Farba tmavomodrá, ktorou sa toho moc pokaziť nedá. Zboku sú zdobené klasicky- krokodílom. Tenisky sú kožené takže vydržia takmer všetko!


4. Nike Roshe Run DIY
Klasické Rosheri, ktorým som pomocou malých trblietok trošku rozžiarila nike fajku. Návod nájdete TU Ak môj blog sledujete určite ste ich tu už videli 😊 Tenisky do dažďa to určite nebudú, vďaka "sieťke", ktorá tvorí vrchnú časť tenisiek.


5. New Balance 574
Balancy sú tie najsuper tenisky na šport, veľmi rada ich nosím hlavne na Squash, sú veľmi ľahučké a pohodlné! Z bokov ružové tenisky zdobí veľké krikľavo zelené?žlté? N-ko. Sú látkového premokavého materiálu.






6. Vans Athletic
Bez Vansov by to nešlo, síce niektorí sa sťažujú na podrážku, ktorá sa po čase odliepa, ja túto zlú skúsenosť zatiaľ nemám. Farba je taká jemná džínsová (baby blue). Tmavo fialový lem okolo tenisiek a zozadu na päte je tie nápis fialovým. 



7. G by Guess Oona
Tieto guesky podobne ako lacostky mi prídu z tých "elegantnejších" a nosia sa veľmi dobre. Tenisky mi veľmi pripomínajú klasické číňanky. Čierno-biela kombinácia sa tiež ničím nedá skaziť, takže prakticky ku všetkému. Materiál sa ľahko čistí, tak fľaky na bielej špičke nehrozia.




8. Adidas Tubular
Tubulary som zo začiatku odmietala pre širokú pätu. Zdali sa mi také "basketbalistické" 😂 Napriek tomu po odkúšaní mi sadli veľmi na nohu a sú určite jedny z troch najpohodlnejších tenisiek aké mám.





9. Vans glitter Athletic
Tieto Vansky som si obľúbila len vďaka tomu, že som ich najprv v obchode chcela a potom som si to rozmyslela- tak som si ich nekúpila. Keď som prišla do hotela rozhodla som sa, že ich vlastne súrne potrebujem tak sa musela vrátiť cez celý Manhattan po ne. Nakoniec to neľutujem a určite mi stáli cestu v člapkanici pri -15C.



10. Nike Neon 5+
Absolútne najlepšia obuv na beh! Odľahčené, pevne držia nohu, veľmi pohodlné na šport. Tenisky už si prežili svoje tak nepatria k tých zachovalejším, ale zato stále obľúbené!




11. Calvin Klein 
Žiaľ, pri týchto neviem konkrétny názov. Kupovala som ich v zahraničí v obchode s teniskami a krabicu som dávno vyhodila. Každopádne ich zaraďujem ku guess oona a lacoste evo elegantnejším teniskám. Majú drobnú nevýhodu, ktorou je špička tenisiek. Je to taký lesklý materiál, ktorý sa veľmi ľahko láme a posledné uskladnenie už neprežili a preliačila sa mi špička. 
Spodnú časť tenisiek tvorí guma, ktorá sa ťažšie umýva, ale napriek týmto mikro nevýhodám ich mám veľmi rada.



12. Adidas ZX Flux
Tieto Adidasky prežili so mnou približne 3 festivaly a vydržali davy ľudí, ktorí si na nich postáli niekde pri pódiach. Napriek tomu vyzerajú stále zachovalo tak by bolo nefér, keby nepatrili medzi moje naj. Farebnou kombináciou celkom vynikali v čase keď ich ešte  na Slovensku nenosil každý. Dnes mi prinášajú skôr dávku nostalgie ako módny doplnok.

13. Nike Roshe Run
Áno, rosheri tu síce mám, ale to sú tie "okamienkované". Tieto sú klasické biele a nositeľné k úplne všetkému.














Tak to by bola moja pôvodne TOP 10 obľúbených tenisiek, ale nezmestila som sa a je to TOP 13 😁. Zaujímalo by ma, či sa aj vám niektoré z tenisiek zapáčili a či máte záujem o podobný druh príspevkov. Pre lepšiu vizualizáciu si pozrite aj moje video 👇
































You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tak to je pořáda sbírka, a já si říkala jak mám hodně tenisek :D moc se mi líbí jak sis ty roshe okamínkovala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super zbierka :) Najviac sa mi páčia tie 4. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samé pěkné kousky, které se hodí ke všemu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyjo, ty tedy máš bot :D já jsem věrná klasických bilým converskám, na které nedám dopustit :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jasné Conversy sú super, tiež mám biele (teda už skôr šedé :D) ale tie už majú svoje odžité už ani all star zozadu zmizlo :-D

      Odstrániť